Ion Paladi, succesul anului! FOTO

Ion Paladi, succesul anului! FOTO

După ce a lansat, pe 1 decembrie 2012, pe ambele maluri ale Prutului videoclipul melodiei „Dorul Basarabiei”, Ion Paladi a devenit tot mai apreciat și mai solicitat în România. De asemenea, artistul se bucură că, în acest an i s-au deschis multe uși în showbizul românesc și că a primit numeroase oferte de a participa la spectacole și emisiuni televizate.

Impactul videoclipului a fost pe măsura așteptărilor atât pentru Ion Paladi, cât și pentru echipa cu care a colaborat la realizarea acestuia. Deşi iniţial interpretul refuza să dezvăluie suma investită în cel mai nou produs al său, am reuşit să aflăm că videoclipul a costat 5000 de euro şi este considerat cel mai scump dintre cele realizate în folclorul românesc. „Impactul piesei asupra publicului român este unul foarte mare. Acest fapt este confirmat de numeroasele mesaje pozitive primite pe rețelele de socializare şi de interesul organizatorilor de evenimente din România”, ne mărturisea interpretul la doar o săptămână de la lansarea clipului.

Recunoaște că i-a fost greu să răzbată în showbizul românesc

aCu toate că astăzi culege laurii și se află mai mult la frații noștri de peste Prut, Ion Paladi recunoaște că i-a fost greu să-şi facă drum spre piaţa muzicală din România, unde concurenţa este acerbă. „Am avut susţinerea maestrului Nicolae Botgros şi a impresarului Vlad Costandoi. Acum în România mă simt ca acasă, întotdeauna am parte de o primire călduroasă”, susține cântărețul.
În acest an, Ion Paladi și-a luat revanșa după lansarea primului său CD. Cu toate că produsul a fost primit foarte bine de fani şi a avut un ecou pe măsură, s-au găsit şi persoane care l-au criticat pe artist pentru faptul că a inclus în repertoriu melodii ale altor colegi de breaslă de-ai lui. Cântărețul a lansat albumul „Dorul Basarabiei”, iar cei care îl procură primesc şi un DVD cu trei dintre cele mai populare videoclipuri ale interpretului.

Şi-a împlinit un vis

aTot în 2013, Ion Paladi şi-a văzut visul împlinit la concertul său „Dorul Basarabiei”, eveniment ce a avut loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, când a cântat pe aceeași scenă cu marea interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca.
În această lună, maestrul Nicolae Botgros şi Ion Paladi au venit cu o noutate frumoasă pentru românii de peste hotare. De pe 5 ianuarie, artiştii vor da start unui turneu impunător, iar concertele vor avea loc în cinci capitale europene: Lisabona, Madrid, Paris, Londra şi Atena.
Nicolae Botgros, împreună cu „Lăutarii” săi, Ion Paladi, Lidia Bejenaru, Cristian şi Corneliu Botgros, au început deja pregătirile pentru turneul „Dorul Basarabiei”.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 817

Comentează