Ce să faci dacă eşti singură de Revelion

Ce să faci dacă eşti singură de Revelion

Cine nu şi-ar dori ca la trecerea dintre ani să îşi aibă jumătatea aproape? Din păcate lucrurile nu stau întotdeauna aşa cum ne-am dori, iar dacă eşti singură de Revelion, asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă. Uite ce ai putea face în acest caz:

Mergi la petrecere acasă la prieteni

Cu siguranţă trebuie să ai prieteni care organizează sau merg la petreceri – însă ai grijă să nu te găseşti doar înconjurată de cupluri. Dacă fac petrecerile acasă, pregăteşte şi tu aperitive sau un desert de care să se bucure cu toţii. Dacă cei mai apropiaţi prieteni ai tăi sunt în oraş pentru Revelion, petreceţi-l împreună, ca atunci când eraţi ceva mai tineri. Beţi, râdeţi şi povestiţi cele mai amuzante întâmplări prin care aţi trecut împreună.

Mergi la un concert sau în club

De Revelion se organizează numeroase concerte în aer liber, iar cluburile ţin petreceri pentru trecerea dintre ani, aşa că dacă nu te vezi mergând la cineva acasă de teamă că ai da nas în nas numai cu cupluri, găseşte-ţi cunoscuţii care merg la concerte sau în cluburi şi petrecere alături de ei. În plus, dacă mergi în club există şanse să mai fie şi alte persoane singure şi chiar ai putea găsi un nou iubit.
Citeşte mai mult pe unica.ro.
Foto: Thinkstock

Vizualizări: 268

Comentează