Bebeluşii-vedetă ai anului 2013 // FOTO

În acest an, opt vedete s-au bucurat de venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Fie că a fost primul copil sau al treilea, încântarea a fost la fel de mare, iar fericiții părinți au optat pentru nume cât mai speciale pentru odraslele lor.

La începutul acestei luni, Valentina şi Constantin Moscovici au devenit părinţi pentru a doua oară. Soţia virtuozului naist a adus pe lume un băieţel, pe care l-au numit Cristofer. Micuţul s-a născut în unul din cele mai prestigioase spitale din SUA, „Mount Sinai Medical Centre”.

aTot în acest an, Aliona Triboi a devenit pentru prima dată mămică. Interpreta a mărturisit că viaţa ei s-a schimbat radical de când a venit pe lume Ruxanda, iar relaţia cu soţul ei a devenit mai puternică.

aFrumoasa prezentatoare de la Jurnal TV, Lilu, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă pe care au numit-o Amelie. „De ce Amelie? Pentru că atunci când El şi Ea au aflat că sunt fetiţă s-au gândit ce nume să-mi dea. În aceeaşi clipă au zis ambii: Amelie?”, a scris tânăra mămică pe blogul ei.

aToamna lui 2013 a venit darnică pentru Adrian Ursu. I-a adus o căsnicie frumoasă şi, mai nou, un copil de toată frumuseţea, pe Maria-Andreea. Artistul a ales 22 de cumetri, iar cumătria urmează să aibă loc în 2014, după Sfintele Sărbători de Paşti.

aMihai Ciobanu este mândru de faptul în acest an a devenit bunic pentru a treia oară. Feciorul artistului, Mihăiţă Ciobanu şi soţia acestuia, Cristina, au devenit părinţii unui băieţel pe care l-au numit Matei.

aDe când a devenit pentru prima dată bunic, Gheorghe Țopa radiază de fericire. Dacă atunci când s-au născut băieţii săi, artistul se afla la studii ori prin turnee, iar din cauza asta își vedea rar familia, astăzi, alături de Teodor, fericitul bunic are posibilitatea să recupereze oarecum ce a pierdut.

aŞi Lenuţa Burghilă a devenit bunică în 2013. Fiica acesteia, Maria-Augustina, a născut o fetiţă pe care a botezat-o Raluca-Iulia.
Această știre ne-a luat pe neprins de veste. La începutul lunii iunie, fiica lui tanti Ludmila, Sanda, a adus pe lume un băiețel pe care l-au numit Cristi.

aL.N.

Vizualizări: 1143

Comentează