Boris Covali: „Viitorul meu e numai lângă ea!”

Boris Covali: „Viitorul meu e numai lângă ea!”

Interpretul Boris Covali e îndrăgostit lulea! Acesta trăieşte o poveste de dragoste alături de frumoasa Nelly Brăgari. Contactat de APROPO, interpretul ne-a dezvăluit că deşi se ciondănesc destul de des, el o iubeşte enorm.

Sunt împreună de trei ani şi jumătate, iar relaţia lor a evoluat foarte repede. „De multe ori ne-am despărţit, dar urmau inevitabil dulcile împăcări. Mă bucur că suntem din nou împreună. Nu putem evita certurile, dar asta nu înseamnă că nu ne iubim cu adevărati. Viitorul meu îl văd numai alături de ea. Avem şi planuri de nuntă, dar deocamdată detaliile preferăm să le ţinem doar pentru noi”, spune interpretul.Au făcut cunoştinţă şi cu viitorii socri, iar părinţii lui Boris Covali sunt încântaţi de alegerea făcută de fiul lor. „Părinţii mei o iubesc foarte mult”.

Întrebat dacă e romantic şi dacă-şi surprinde iubita, interpretul a mărturisit că de obicei îi reuşeşte s-o uimească plăcut, dar a recunoscut că în ultimul timp nu prea are timp pentru romantism, pentru că munca i-l ocupă pe tot. „În ciuda acestui fapt, mă strădui să avem parte de momente frumoase. pe care să le savurăm doar în doi”.

Boris Covali a mai dezvăluit că Nelly l-a atras prin sinceritatea ei. „Este foarte directă şi spune verde-n ochi ce gândeşte. Nu va tăcea dacă nu-i convine ceva, iar pentru asta uneori chiar o urăsc. Cred că ar putea să şi tacă uneori, dar ea mereu mă lasă fără replică”, spune Boris Covali.
Prima dată când a văzut-o, interpretul a remarcat zâmbetul. „Nelly zâmbea foarte frumos, are o dantură perfectă. În acea zi mi s-a şi strecurat în inimă”, susţine el.

Amintim că acum şase luni, cei doi se despărţiseră, iar ca s-o convingă să revină la el, Boris Covali i-a propus să se filmeze în noul lui videoclip, unde au apărut în cele mai tandre ipostaze.
D.P.

Vizualizări: 1112

Comentează