Jennifer Lopez a primit cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Jennifer Lopez a primit cea de-a 2.500-a stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a primit, joi, cea de-a 2.500-a stea pe Bulevardul Gloriei – Walk of Fame – din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care au participat actriţa Jane Fonda, rapperul Pitbull şi numeroşi fani ai artistei.

“Sunt extrem de fericită”, a declarat Jennifer Lopez, după inaugurarea stelei care îi este dedicată pe Walk of Fame, una dintre principalele atracţii turistice din Los Angeles. “Toate aceste lucruri îmi par suprarealiste, dar în acelaşi timp adevărate. E formidabil”, a adăugat artista.

Rapperul american Pitbull şi Nigel Lythgoe, producătorul emisiunii-concurs “American Idol”, la care Jennifer Lopez a participat în calitate de membru al juriului, au fost şi ei prezenţi la ceremonie, ca şi Gregory Nava, regizorul filmului “Selena” (1997), pelicula care i-a adus actriţei primul ei rol mare din carieră, relatează mediafax.ro

“Ea ar trebui să aibă un trotuar întreg acoperit cu stele care să poarte numele ei”, a declarat actriţa Jane Fonda, care a jucat cu Jennifer Lopez în comedia “Soacra mea e o scorpie”, din 2005. “După părerea mea, ea abia a început să arate tot ce poate să facă”, a mai spus aceasta.

Gregory Nava le-a dezvăluit numeroşilor spectatori prezenţi la ceremonie ceea ce i-a spus Jennifer Lopez la începuturile carierei sale: “Greg, voi deveni primul superstar latino. Voi avea în acelaşi timp un film pe primul loc în box office şi un disc pe primul loc în topul vânzărilor”.

Citeşte mai mult pe mediafax.ro

Foto: jurnal.ro

Vizualizări: 243

Comentează