Adrian Ursu dă de înţeles că VA DEVENI TĂTIC!

Adrian Ursu dă de înţeles că VA DEVENI TĂTIC!

Este însărcinată sau nu iubita lui Adrian Ursu? Aceasta este întrebarea care planează de două săptămâni în mass-media. L-am contactat pe artist ca să pună punct speculațiilor şi să ne dea un răspuns concret. Adrian Ursu însă ne-a dat de înțeles că în viaţa lui personală se așteaptă schimbări.

Solistul pare să evite să ne spună concret dacă vine barza sau nu, însă a ţinut să specifice pentru cititorii APROPO că vara asta va fi una plină de schimbări atât pe plan personal, cât şi profesional.
„Îmi dau seama că sunt o persoană publică şi mai devreme sau mai târziu va ieşi totul la iveală, dar eu şi prietena mea avem dreptul la intimitate, atât timp cât e posibil. Cu siguranță, urmează o perioadă plină de evenimente, iar care vor să ştie mai multe, vor afla pe parcurs”, ne-a declarat Adrian Ursu.
Mai mult de atât, cântărețul pare să fie superstițios, iar faptul că ştie deja unele detalii despre cum ar trebui să fie o sarcină ne duce cu gândul că deja Adrian Ursu se cam interesează la acest subiect.
„Oamenii se străduiesc să fie foarte atenţi în asemenea cazuri, căci sunt ochi răi, sunt gânduri rele. De aceea părinţii viitorului copil se străduiesc să-l apere, ca să aibă toţi parte de linişte. Cel puţin eu asta ştiu din experienţa altora”.
Adrian Ursu şi Irina Negară sunt împreună de jumătate de an. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului piesei „Tu eşti tot ce mi-am dorit”.

Veronica Vladei

foto: facebook

Vizualizări: 1417

One Comment

  • Nume
    23 iunie 2013 | Permalink |

    Intr-un ceas bun!

Comentează