FURTUNI VIOLENTE în ELVEŢIA. Vântul PUTERNIC a perturbat traficul aerian şi feroviar // VIDEO

FURTUNI VIOLENTE în ELVEŢIA. Vântul PUTERNIC a perturbat traficul aerian şi feroviar // VIDEO

S-a dezlănţuit iadul în Elveţia. Cel puţin 39 de oameni au fost răniţi, dintre care şase sunt în stare gravă, după ce o furtună violentă, însoţită de grindină, a măturat mai multe oraşe. Vântul a fost atât de puternic încât traficul aerian şi feroviar a fost pertubat la Geneva, relatează realitatea.net

Furtuna violentă, venită din Franţa, a făcut prăpăd în Elveţia. Vântul a bătut cu până la 130 de kilometri la oră şi a doborât copacii. Un campionat de gimnastică, ce avea loc în centrul ţării, a fost întrerupt după ce rafalele au spulberat corturile de la eveniment. Mai multe persoane au fost rănite de un copac care s-a prăbuşit.

Cantonul Geneva a fost cel mai grav afectat. În doar 15 minute, grindina cu diametrul de cel puţin doi centimetri a distrus culturile şi a provocat numeroase pagube. Circulaţia trenurilor între Geneva şi Lausanne a fost întreruptă, în timp ce în alte regiuni s-a desfăşurat cu dificultate. Probleme au fost şi pe aeroporturi. Mai multe avioane de mici dimensiuni au fost deplasate de rafale şi zeci de curse au avut întârzieri.

Vizualizări: 248

Comentează