FC Dacia, obligată să achite o datorie de 110 mii de dolari

FC Dacia, obligată să achite o datorie de 110 mii de dolari

Denis Calincov îşi cere banii înapoi. Fotbalistul susţine că Dacia îi datorează o sumă impunătoare de bani, informează jurnal.md

Conform unei decizii a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Dacia trebuie să-i plătească lui Calincov suma de 110 mii de dolari, iar fostul mijlocaş al naţionalei susţine că datoria ar fi de două ori mai mare.

Calincov
“Suma despre care s-a vorbit constituie o parte a salariului meu pentru anul 2012. De fapt, aceasta este mai mare de două ori. Eram gata să refuz banii numai Dacia să mă lase liber de contract. Conducerea însă a refuzat propunerea mea.”

Contractul lui Calincov cu Dacia a expirat la 1 iunie 2013, însă fotbalistul a jucat ultima dată pentru “lupii galbeni” în luna mai a anului 2012. Mijlocaşul îl consideră pe Adlan Şişhanov principalul vinovat de starea actuală financiară în care a ajuns Dacia. El susţine că omul de afaceri rus dirijează în continuare activitatea clubului.

Calincov:
“Când am venit la Dacia am negociat contractul cu Şişhanov deşi el era oficial la Zimbru. Personal, nu am participat la meciuri aranjate între Dacia şi Zimbru dar lumea vorbeşte că acestea ar fi existat.”

Acum liber de contract, Calincov doreşte să plece la un club din afara Moldovei pentru a-şi relansa cariera de jucător.
Foto: simbol

Vizualizări: 245

Comentează