Tom Cruise a dezvăluit de ce are nasul strâmb

Tom Cruise a dezvăluit de ce are nasul strâmb

Declarat în repetate rânduri unul dintre cei mai sexy bărbaţi de pe Planetă, Tom Cruise a prins şi topurile cu cei mai faimoşi năsoşi. Actorul a vorbit pentru prima dată despre copilăria zbuciumată pe care a avut-o şi a povestit de ce are nasul strâmb.

Tom Cruise nu a fost nici pe departe un copil liniştit. Într-un interviu acordat Playboy, citat de libertatea.ro, Cruise a povestit: „Îmi plăcea să fac chestii pe care să le arăt surorilor mele. Ele îmi spuneau tot timpul: „Tommy, o să mori şi apoi o să te omoare şi mama.” Făceam salturi şi copiii vecinilor veneau să se uite. Odată am încercat o dublă şi am reuşit numai un salt şi jumătate înainte de a rata nămeţii şi a cădea pe trotuar, unde mi-am rupt glezna. N-am spus decât „ahhhh!” şi m-am târât spre pat. Cu alte ocazii, mi-am rupt piciorul, nasul”.

Actorul a continuat: „Prima oară cân mi-am rupt nasul am fost lovit în urma unei aruncări rapide la baseball. Altă dată am fost lovit din greşeală cu o bâtă. Apoi, în urma unei căzături cu motocicleta. Pe vremea aia nu se gândea nimeni la cască sau protecţii. Când aveam 18 ani, pe platourile de filmare la Taps , m-am întâlnit cu cascadorii. I-am întrebat: „Voi vă antrenaţi pentru chestii de genul ăsta?” Mă întorc înapoi la zilele când nu existau clipuri ale cascadoriilor. Construiam rampe pentru a încerca să sar peste coşuri de gunoi cu bicicleta, creând totul din capul meu. Când aveam 5 ani, mă urcam în cel mai înalt copac, până în vârf, astfel încât, atunci când vântul începea să bată, atârnam pur şi simplu printre crengi. Apoi mă întrebam dacă pot să sar dintr-un copac în altul”.
Foto:fanpop.com

Comentează