Cea mai haioasă imagine cu micul prinț George! S-a pozat alături de bunică pentru a marca aniversarea de 90 de ani a reginei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prințul Charles, prințul William și micul prinț George au pozat împreună pentru o nouă fotografie istorică ce va fi folosită ca timbru de poșta regală pentru a marca ziua de mâine a Suveranei, care împlinește 90 de ani.

Este pentru prima dată când micuțul prinț pozează pentru un timbru, el fiind surprins zâmbind, în timp ce stă cocoțat pe un morman de bureți și e ținut de mână de tatăl lui. Fotografia a fost realizată în camera White Drawing de la palatul Buckingham de către fotograful oficial al poștei, Ranald Mackechnie. Poșta regală din Marea Britanie a produs, de asemenea, alte șase noi timbre pentru a marca ziua de naștere a reginei: trei scenede familie, alb –negru, în care regina apare cu tatăl ei, cu soțul său și cu copii, și trei colorate, care reflectă rolurile oficiale ale Suveranei. În plus, Elisabeta a II-a va vizita miercuri biroul de livrare din Windsor al Poștei Regale (Royal Mail), cu ocazia aniversării a 500 de ani de existență a acestui serviciu poștal, informează site-ul royal.uk, care anunță programul suveranei din data propriei aniversări, 21 aprilie, și din ajun.

Regina și Ducele de Edinburgh se vor întâlni cu membri din conducerea Royal Mail și cu angajați, care le vor explica modul în care funcționează sistemul. Programul include și vizionarea unei expoziții menite să pună în evidență unele dintre evenimentele și personalitățile marcante din istoria Royal Mail în ultima jumătate de mileniu. În final, regina va dezveli o placă ce va aminti efectuarea acestei vizite.

Un alt punct din agenda zilei de miercuri este vizitarea Alexandra Gardens, unde va avea loc ceremonia de inaugurare a noii Estrade. Cu această ocazie va fi pus în scenă și un spectacol de Shakespeare, ca parte a unui festival școlar dedicat marcării a 400 de ani de la moartea dramaturgului. Și aici regina va dezveli o placă ce va consemna această inaugurare.

În ziua în care va împlini 90 de ani, suverana, însoțită de prințul Philip, Ducele de Edinburgh, va face o plimbare în Windsor, de la Poarta Henric al VIII a Castelului Windsor spre statuia reginei Victoria la poalele Castle Hill. Aici Majestatea Sa va dezvălui o placă ce va avea inscripționate cuvintele ”Queen’s Walkway” (Aleea Reginei).

În cursul serii, Elisabeta a II-a, însoțită de Ducele de Edinburgh, de Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, va aprinde una dintre cele peste 90 de torțe care vor fi aprinse din țară și în lume pentru a marca cea de-a 90-a sa aniversare.

Sursa: libertatea.ro