Un basarabean a şocat la Britain’s Got Talent. Ce scrie presa stăină despre Alexandru Magala

Un basarabean a şocat la Britain’s Got Talent. Ce scrie presa stăină despre Alexandru Magala

Alexandru Magala a devenit celebru pentru talentul lui – acesta combină numerele de acrobaţie cu… înghiţitul săbiilor!

Va pică greu la stomac mâncarea de post? Aflaţi că poate fi şi mai rău. De exemplu, orheianul Alexandru Magala face senzaţie peste tot în lume cu talentul său mai puţin obişnuit: înghite săbii. A participat la mai multe concursuri de talente, iar duminică a băgat spaima în publicul Britain’s Got Talent, dar şi în membrii juriului, scrie lefigaro.fr.

La ultima ediţie a emisiunii, prestaţia basarabeanului a fost însoţită de mesajul „Nu încercaţi să faceţi asta acasă!”. Nici nu e de mirare: cu sabia introdusă în gât, basarabeanul a făcut acrobaţii, una mai periculoasă decât alta, iar în doar o săptămână de la publicarea filmuleţului acesta a adunat peste 41 milioane de viyualizări. Majoritatea membrilor juriului, dar şi publicul, încerca să-şi acopere ochii, dar curiozitatea a fost mai mare decât frica. De altfel, şi Alexandru Malaga recunoaşte: ceea ce face el e periculos.

În vârstă de 27 de ani, basarabeanul a participat deja la concursuri de talente în America, Ucraina, Italia, Franta, iar în Rusia a luat chiar trofeul, ceea ce i-a asigurat un loc în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci.

Presa internaţională se arată interesată şi de trecutul basarabeanului, She Sun scriind despre rolurile lui în filme erotice.
Într-un interviu pentru Jurnal de Chişinău, Alexandru Magala declara, în 2013, că nu-şi doreşte decât sănătate. Întrebat cum se vede peste zece ani, a spus că riscurile la care se expune nu-i permit să privească departe: „Ceea cu ce mă ocup mă solicită la maxim. Sunt în risc permanent. Îmi risc viaţa cu fiecare element acrobatic atunci când înghit sabia”, ne mărturiseşte acrobatul. Tânărul nu recomandă altora să-i urmeze exemplul, deoarece este foarte periculos să faci acrobaţii având un obiect tăios în tractul digestiv. Spune că i s-a întâmplat să se rănească şi să scuipe sânge câteva zile, iar pentru reabilitare este nevoit să mănânce doar iaurturi. Mai mult, până şi membrii juriului au ţinut să menţioneze riscul la care se supune Alexandru.
N.T.