Chirurg plastic, despre chipul Sofiei Rotaru // FOTO

Chirurg plastic, despre chipul Sofiei Rotaru // FOTO

Vara trecută, Sofia Rotaru a împlinit 68 de ani, are nepoţi mari deja, dar arată în continuare de maxim 35 de ani. Fanii, dar mai ales fanele, se întreabă: cum de-i reuşeşte?
În cadrul unei emisiuni televizare a postului de televiziune „Украина”, chirurgul plastic Dmitry Slosser şi-a dat cu părerea despre operaţiile plastice ale Sofiei Rotaru. „Ea are o structură a feţei ideală pentru manipulări chirurgicale de acest gen, iar asta mai ales pomeţilor săi proeminenţi”, consideră chirurgul, citat de segodnya.ua.

Reamintim că Sofia Rotaru este cântăreață pop și compozitoare pop-rock de origine etnică română din Ucraina, producătoare, laureată a mai multor premii, actriță, scriitoare, manager, setter de tendințe de modă și femeie de afaceri. Este numită „Regina Pop”. Este cunoscută pentru vocea sa lirica și sex appeal, ca și pentru recunoștința socială si religioasă.
În 1986, a fost prima cântăreaţă care a primit titlul „Artist al Poporului din URSS” şi în 2000 a fost numită Cântăreaţa secolului XX.

t

T.N.