Mihai Trăistariu, anunț dramatic: ”Chiar sufăr. M-ai pierdut pe viață!” // VIDEO

Mihai Trăistariu, anunț dramatic: ”Chiar sufăr. M-ai pierdut pe viață!” // VIDEO

Mihai Trăistariu încă își strigă supărarea pentru faptul că piesa sa, ”Paradisio”, nu a fost votată pentru ediția din acest an a Eurovision.

Cântărețul a declarat în numeroase rânduri că este dezamăgit și că nu vrea să mai participe vreodată la Eurovision pentru România. Cu toate acestea, el nu a trecut peste eșec, iar acum a găsit pe un site un clasament realizat de iubitorii muzicii, unde piesa sa este pe primul loc al clasamentului. Acest lucru l-a făcut să-și aducă aminte de momentele neplăcute din finala selecției naționale pentru Eurovision 2016.

”Nu creeeeed! Primul Top International unde Paradisio a ajuns pe locul I… Încă nu-mi vine să cred! Visez! Mor de ciudă că n-a fost aleasă melodia „Paradisio” să reprezinte România la Eurovision! Dacă mă gândesc bine… chiar sufăr! Păcat, România! M-ai pierdut pe viață!”, a scris Tăristariu pe o rețea de socializare.

Mihai Trăistariu este hotărât să dea lovitura pe piaţa muzicală. Artistul a refăcut recent videoclipul piesei „Paradisio”. Soundul a fost schimbat într-un studio din Grecia, iar cântăreţul este mulţumit de rezultat. ”Paradisul e tot ce iubim pe lumea asta ! E Universul, e linistea si pacea, e libertatea, e dragostea, e Dumnezeu ! … Daca simti si tu ca mine, da un simplu SHARE !Multumesc !”, a scris Trăistariu pe contul de socializare.

Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 5 în finala Eurovision de la Baia Mare. Vizibil emoţionat, dar şi dezamăgit de rezultat, artistul nu a mai putut spune nimic în faţa publicului.

Acesta este remixul piesei ”Paradisio”:

Sursa: libertatea.ro