..

Mariah Carey și soțul tinerel, prea îndrăgostiți sau penibili? Și-au reînnoit jurămintele îmbrăcați în alb, ca la nuntă! FOTO

După ce și-au pus pirostriile pe 30 aprilie 2008, Mariah Carey, în vârstă de 42 de ani, și soțul ei, Nick Cannon, de 31 de ani, au simțit nevoia ca în fiecare an să-și reînnoiască jurămintele. În acest weekend, la împlinirea a patru ani de mariaj, cei doi au mai spus încă o dată ”da”, într-un mod … special, scrie libertatea.ro.

Cei doi au mers într-o excursie romantică la Paris, cu ocazia aniversării a patru ani de căsnicie. Au ales să serbeze evenimentul sâmbătă, în vârful Turnului Eiffel.

Cântăreața a purtat o rochie albă, de sirenă, din saten, iar talia îi era marcată de o fundă neagră. A asortat la ținută un colier imens din diamante. Ca să nu facă notă discordantă, și soțul s-a conformat și a purtat un costum alb, cu cămașă neagră și pantofi de aceeași culoare.

ȘI, dacă majoritatea cuplurilor hollywoodiene caută să stea departe de presă, Mariah și Nick au chemat o armată de fotografi și jurnaliști  În fața camerelor, Nick nu s-a sfiit să îngenuncheze în fața solistei, întrebând-o: ”Vrei să te căsătorești cu mine?”. Desigur, răspunsul din partea artistei a fost unul afirmativ

Pe cât de public a fost acest eveniment, pe atât de discretă a fost căsătoria lor, care a avut loc pe 30 aprilie 2008, în Bahamas. Cei doi au devenit părinți de gemeni, în aprilie 2011, și au o fetiță Moroccon Scott și Monroe.

Foto: Hepta

Vizualizări: 763

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios