..

Blestemul lui Iuda! Actorul brazilian care îl juca pe Iscariotean și care s-a spânzurat din greșeală pe scenă, a murit – VIDEO

Blestemul lui Iuda! Actorul brazilian care îl juca pe Iscariotean și care s-a spânzurat din greșeală pe scenă, a murit – VIDEO

A urcat pe scenă, într-un spectacol de Paști, fără să știe că avea să fie ultimul spectacol. Tiago Klimeck, în vârstă de 27 de ani, care îl juca pe Iuda într-o piesă de Paști, iar scena spânzurătorii, când Iscarioteanul se sinucide după ce l-a trădat pe Iisus, avea să-i fie fatală.

Potrivit libertatea.ro, Tiago Klimeck, în vârstă de 27 de ani, trebuia să joace scena sinuciderii, în Vinerea dinaintea Paștelui, într-o sală de sepctacole din orașul brazilian Itarare.

Însă sistemul care trebuia să susțină greutaea corporală a lui Klimeck s-a defectat, iar ștreangul, care nu a fost legat cum trebuie, i-a prins gâtul.

Ceilalți actori și-au dat seama că este ceva în neregulă cu Tiago, după patru minute, când au văzut că acesta nu mai respiră. Actorul a fost dus de urgență la spital, suferind de hipoxie – alimentarea cu oxigen a creeirului fiind întreruptă. După 16 zile în care medicii l-au supravegheat cu atenție, acesta și-a dat utima suflare duminică, pe patul de spital.

Blestemul lui Iisus la Hollywood! Vezi ce au păţit actorii care l-au jucat pe Hristos

Vizualizări: 538

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios