..

PROBE! Tkaciuk minte cu nerușinare. Îl cunoștea pe Baghirov din 2008

PROBE! Tkaciuk minte cu nerușinare. Îl cunoștea pe Baghirov din 2008

După apariția filmului ”Operațiunea 7 aprilie”, Mark Tkaciuk a ieșit la rampă și susține că nu există nicio probă că el și Eduard Baghirov s-ar cunoaște.

”Nu poate fi nicio legătură între mine și escrocul acesta. Voi aduce mâine dovezi că Procuratura în loc să investigheze evenimentele din 7 aprilie, falsifică probe”, a declarat Tkaciuk, ieri seara, în cadrul emisiunii ”În Profunzime” de la Pro TV Chișinău.

În așteptarea probelor lui Tkaciuk, UNION vă prezintă alte probe care demonstrează că fostul consilier al lui Voronin îl cunoștea pe Baghirov încă din 2008.

Potrivit informațiilor de care dispunem și care, de altfel, au fost confirmate de procurorul care instrumentează dosarul lui Baghirov, Serghei Roșu, bloggerul rus a venit în R. Moldova încă în primăvara anului 2008. Acesta ar fi fost invitat de nimeni altul decât Mark Tkaciuk, pe atunci responsabil de campania electorală a PCRM pentru alegerile din aprilie 2009.

Mai multe detalii pe union.md

Vizualizări: 1436

One Comment

  • Irina
    10 aprilie 2012 | Permalink |

    cam dubios felul in care au fugit dupa asa-zisa conferinta de presa. se vede ca se temeau de intrebari pentru ca nu aveau raspunsuri la ele

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios