Culoarea ochilor îţi dezvăluie personalitatea lui

Culoarea ochilor îţi dezvăluie personalitatea lui

Culoarea ochilor iti poate spune multe despre personalitatea ascunsa a iubitului tau. Iti poate dezvalui o parte din secretele sale si iti poate da cateva idei despre comportamentul lui intr-o relatie, scrie e-joy.ro, citat de libertatea.ro.

Tocmai de aceea, azi iti prezentam cateva dintre caracteristicile de baza ale fiecarui tip de ochi in parte… Afla chiar acum ce spun ochii despre partenerul tau!

“Ochii negri… si blanzi, de dragoste sunt flamanzi!” Barbatul cu ochii negri este o persoana pasionala si temperamentala. Adora provocarile si ii place sa contrazica si sa fie contrazis chiar daca stie ca nu are dreptate. La prima vedere pare o persoana inabordabila , greu de cucerit. Totusi, are o rabdare infinita in relatiile cu cei din jur. Trece cu vederea peste multe lucruri, insa nu uita niciodata o vorba ce i-a ranit orgoliul. Este lipsit de echilibru interior, zbuciumat si irascibil. Isi ia deciziile cu rapiditate si promptitudine. Asteptarile sale de la o partenera de viata sunt inalte. Aceasta trebuie sa-l cucereasca si sa-l seduca in permanenta.

“Ochii caprui… fura inima oricui!” Barbatii cu ochii caprui sunt firi joviale, sociabile si receptive spre nou. Epateaza prin inteligenta si sarm si le place sa iubesca, dar si sa fie iubiti. Sunt firi sensibile, adora romantismul, dar raman cu picioarele pe pamant. Leaga cu usurinta prietenii, iar fidelitatea nu ii caracterizeaza in mod natural. O percep ca pe un compromis pe care trebuie sa il faca de dragul persoanei iubite. Nu sunt persoane razbunatoare, dar ajuta doar pe cei care i-au ajutat la randul lor. Principiul de viata dupa care se ghideaza este “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

“Ochii verzi… niciodata sa nu-i crezi!” Sunt incarcati cu un mister aparte al lor, dar si cu multa senzualitate. Posesorul ochilor verzi stie cum sa-si traiasca viata la maxim. Adora lucrurile simple, dar iubeste lucrurile complicate. Intotdeauna exista in mintea lui o mica lupta intre da sau nu. Are un farmec aparte si pune mare accent pe detalii, este meticulos si comod. Scopul lui in viata este sa simta ca traieste si fiecarui moment special ii asociaza o eternitate. Traieste intens sentimentele si daca i-ai castigat increderea, o ai pentru totdeauna.

“Ochii albastri… ca seninul, te imbata ca si vinul!” Barbatii cu ochii albastri sunt sensibili si timizi. Le place sa fie si sa se simta speciali, dar atunci cand vor, reusesc sa-i faca si pe ceilalti sa se simta la fel. Sunt perfectionisti si au asteptari inalte si exagerate atat de la propria persoana, cat si de la ceilalti. Au rabdare, insa nu au initiativa.Sunt genul de persoane pe care te poti baza de fiecare data cand ai nevoie. Uneori, ii manipuleaza cu usurinta pe cei din jur, se comporta ca si cum le stiu pe toate si doamne fereste ca cineva sa ii contrazica, deoarece le place sa creada ca intotdeauna au dreptate.

Vizualizări: 1642

Comentează