Transbalkanica: „Dacă Eurovision ar fi un concurs cinstit, am ajunge în finală!” AUDIO

Transbalkanica: „Dacă Eurovision ar fi un concurs cinstit, am ajunge în finală!” AUDIO

Formaţia Transbalkanica, împreună cu Marcel Ştefăneţ, omul din spatele formaţiei şi cunoscut instrumentist, compozitor şi aranjor de muzică jazz și etno din R.Moldova, s-au înregistrat la Eurovision 2012.

În lista participanţilor la cea de-a 57-a ediţie anuală a Concursului Muzical Eurovision a apărut, în premieră, numele formaţiei Transbalkanica. Artiştii s-au înregistrat cu piesa „Balkan Riders”. Contactat de „apropo”, Marcel Ştefăneţ ne-a declarat că ei sunt optimişti şi speră că norocul le va surâde. „Avem doar emoţii pozitive şi suntem încrezuţi în propriile forţe. Dacă acest concurs ar fi fost cinstit şi bazat doar pe talente, cu siguranţă am reuşi să ajungem în finală”, susţine instrumentistul.
Acum formaţia se ocupă doar de promovarea piesei, menţionând că la capitolul „spectacol” vor lucra mai târziu. „Concurenţa este foarte mare, însă noi punem accent pe idee şi pe interpretarea piesei. Cred că vom reuşi”, afirmă Marcel Ştefăneţ.
În acest an, în competiţie s-au înscris 80 de artişti. Printre aceştia se numără Nelly Ciobanu, Adrian Ursu şi Olia Tira.

D.P.