..

Tinerii Moldovei, umiliți de Portugalia

Tinerii Moldovei, umiliți de Portugalia

Dezastrul continuă pentru echipa națională de tineret a Moldovei. Nici debutul selecționerului Alexandru Curtian pe banca tehnică nu a adus nimic îmbucurător, informează DiviziaNationala.com, citată de jurnalsportiv.md.

Tineretul a pierdut la scor la Rio Maior în fața Portugaliei în Preliminariile EURO 2013. Patru goluri în prima repriză si unul în cea de-a doua, au pus cruce tuturor șanselor, chiar dacă și așa erau mizere, într-o calificare la Campionatul European pentru tineret, unde nu am ajuns niciodată.

Golurile lui Rui Fonte, care a marcat și la Tiraspol în meciul tur, Sana, Camara și dubla lui Nelson Oliveira au îngenunchiat echipa noastră. Vezi imagini video pe www.jurnalsportiv.md

Doar trei șuturi la poarta lui Mika, care a avut seara ușoară, și o sumedenie de faulturi, care s-au transformat în patru cartonașe galbene, acesta a fost randamentul tricolorilor. Să nu fi fost acel 6-0 rușinos înregistrat la Tiraspol, atunci puteam vorbi despre cel mai prost meci din ultima perioadă.

Următorul meci Moldova îl va disputa peste trei zile la Wronki unde va fi găzduită de selecționata de tineret a Poloniei.

Vizualizări: 337

Comentează