..

Greceanîi este gata să devină șeful statului

Greceanîi este gata să devină șeful statului

Zinaida Greceanîi susţine că poate face faţă celei mai înalte funcţii în stat şi că este gata să devină preşedinte. După aproape o săptămână de tăcere, deputatul a vorbit astăzi în fața presei.

„Este prematur să fac declarații, dar n-aș putea să vă zic că nu m-am gândit la acest lucru. Sunt pregătită moral, prihologic inclusiv și pentru funcția aceasta”, a declarat Greceanîi.

Mai multe detalii pe jurnal.md.

Vizualizări: 360

One Comment

  • Rada
    11 noiembrie 2011 | Permalink |

    Doamne fereste, da imbecila are mare tupeu, dupa ce in 7 aprilie iesia cu arma sa impuste in tinara generatie a acestei, acum cica e gata din toate punctele de vedere sa ne conduca tara. Eu asi trimite-o la Costiujeni, sa conduca cu cei de acolo, chiar daca sarmanii nu au nici o vina…da poate i-o veni si ei mintea la cap. Vrem sa fugim de comunisti si tot peste ei dam, dar sub o alta forma, mascati in socialisti sau democrati. Daca cei trei comunisti sunt invinuiti de confratii lor de tradare, atunci cei din Alianta ar trada tot eletoratul ei. Dl Filat, tine-ti-va pe picioare si nu repetati greseala lui Rosca de altadata, riscati sa nu fiti iertat niciodata!

Comentează