..

O adolescentă a impresionat mii de oameni povestind despre mama ei care s-a sinucis – VIDEO

O adolescentă a impresionat mii de oameni povestind despre mama ei care s-a sinucis – VIDEO

Peste 30.000 de persoane au fost impresionate de clipul postat pe Youtube de Kait, o adolescentă care-şi spune povestea emoţionantă prin intermediul unor bileţele, scrie Daily Mail.

“Secrete” este o categorie de clipuri pe Youtube prin care numeroşi tineri vorbesc despre vieţile lor.

Kait are 16 ani, este din Grand Rapids, Michigan, iar mama ei s-a sinucis pe 5 octombrie, anul acesta, adolescenta găsind-o spânzurată.

Înainte de a dezvălui “secretul” ei, tânăra se uită la cameră şi, prin mesaje, arată că cei care o cunosc ar spune că “este cea mai curajoasă fată din lume”.

Kait explică motivul pentru care zâmbeşte şi nu plânge. “Frumoasa ei mamă” şi-ar fi dorit ca ea să fie fericită: “Adora să mă vadă zâmbind”, spune fata referitor la mama ei.

La un moment dat, adolescenta arată o fotografie cu mama ei şi zâmbind, mărturiseşte că deşi îi este foarte dor de ea “este într-un loc mai bun acum şi are cel mai bun înger păzitor”.

În final, Katie le sugerează celor care au gânduri sinucigaşe să ceară ajutor, ea promiţându-le că viaţa devine mai bună.

În timp ce adolescenta îşi spune povestea emoţionantă, pe fundal se aude piesa “If I die young” a trupei The Band Perry, melodie care a fost şi la înmormântarea mamei ei.


jurnalul.ro

Vizualizări: 604

Comentează