Hoţii care s-au pozat cu bijuteriile furate, trimişi după gratii

Hoţii care s-au pozat cu bijuteriile furate, trimişi după gratii

Tinerii din Republica Moldova care s-au pozat cu bijuteriile furate de la o cântăreaţă de muzică populară din Botoşani, oferindu-le procurorilor o probă indubitabilă, şi-au primit pedepsele.

Judecătoria Iaşi i-a condamnat pe Neculai Ermurachi (17 ani) şi Neculai Mereuţă (19 ani) din localitatea Străşeni, Republica Moldova, la un an şi trei luni de închisoare, respectiv un an şi şase luni de închisoare cu executare pentru furt.

În decembrie anul trecut, tinerii au intrat în casa Brânduşei Covalciuc Ciobanu, cântăreaţă de muzică populară din Botoşani. După ce i-au curăţat frigiderul de bunătăţi, cei doi i-au luat mai multe bunuri din casă, printre care un seif cu bijuterii din aur şi platină în valoare de 50.000 de lei, două aparate foto, un laptop, un telefon mobil şi două ceasuri de lux.

Hoţii s-au refugiat apoi pe malul Prutului, într-o casă pescărească. Aici au mâncat, s-au distrat cu laptopul artistei şi chiar şi-au făcut poze între ei cu bijuteriile cântăreţei. Apoi au îngropat bunurile şi au plecat spre Iaşi. Poliţiştii au reuşit însă să dea de ei, iar când s-au uitat pe aparatele foto augăsit şi pozele compromiţătoare.

Sursa: adevarul.ro

vizualizări: 292

Comentează