Fetele de la „Asfat de Moldova”

Fetele de la „Asfat de Moldova”

Schimbă asfaltul autohton pe cel din Antalya

Sunt cochete, talentate şi inteligente, mereu sunt în căutare de subiecte inedite pentru a le oferi telespectatorilor de la Jurnal TV. Una este brunetă, iar cealaltă blondă, dar ambele cu ochi albaştri. Sunt Alina Godzin şi Dorina Chirilov, fetele care vă aduc în fiecare duminică, în cadrul emisiunii „Asfalt de Moldova” de la Jurnal TV, informaţii despre locurile neştiute ale Republicii Moldova.

Vor împărtăţi cele mai frumoase momente cu telespectatorii Jurnal TV

În curând, Alina şi Dorina vor merge în afara asfaltului autohton de unde vor veni bronzate, cu noi forţe de muncă, dar şi cu surprize pentru telespectatorii Jurnal TV. „Am preconizat o vacanţa în afara asfaltului din Moldova. O să-l schimbăm pe cel din Antalya. Telespectatorii noştri nu vor rămâne fără „Asfalt de Moldova” deoarece noi vom pregăti emisiunile din timp, ca să nu ne simtă lipsa. Proiectul „Asfalt de Moldova” ar fi bine să aibă o continuitate şi să nu ne limităm doar la asfaltul autohton pentru că avem o lume frumoasă. Pe viitor, dacă vom avea susţinere şi un buget mai mare, vom încerca să facem şi asfalt de Crimea ori Paris. Vom lua şi o cameră de filmat cu noi, vom face un best-of cu cele mai frumoase momente şi minunate locuri. O să venim cu surprize plăcute şi inedite pentru telespectatorii noştri. Cu siguranţă vom împărtăşi cu ei cele mai frumoase momente”, ne-a declarat Alina Godzin.

Comunicarea, arma lor forte

Fetele de la „Asfalt de Moldova” lucrează intens, am putea spune 24 de ore din 24, iar sâmbăta şi duminica tot în redacţie le găsiţi. Înainte de a merge la o filmare, Dorina şi Alina fac o mică investigaţie şi se documentează din mai multe surse. Comunicarea este arma lor forte. Au parte de nişte telespectatori darnici de la care primesc foarte multe scrisori prin intermediul cărora le sunt destăinuite locuri necunoscute.

Vor mege în ţara căciulilor

Recent fetele au primit un mesaj în care se li s-a povestit de un sat din Moldova despre care se spune că este satul căciulilor de miel şi poartă numele de Cociulia. În localitatea dată, se află şi un monument sub formă de căciulă, singurul de acest fel din ţară. În curând, „Asfalt de Molodva” va face o deplasare în satul Cociulia, ori mai bine zis, în ţara căciulilor de miel. Astfel, în fiecare ediţie, Alina Godzin şi Dorina Chirilov le oferă posibilitatea telespectatorilor să cunoască cele mai interesante şi inedite locuri din ţară. Ele îi descoperă pe oamenii talentaţi ai Moldovei, care din diferite motive au rămas în umbră. „Ziceam mereu că atunci când eşti mai simplu şi cobori la nivelul omului care este lângă tine şi feedback-ul este pe măsura aşteptărilor. Oamenii vor să-ţi ofere informaţia de care ai nevoie şi vor fi neapărat şi binevoitori cu tine.
Niciodată nu am fost refuzate atunci când mergem în căutare de informaţii şi subiecte bune. Oamenii ne ajută mereu. De mici ne-am dorit să călătorim ca să ne cunoaştem ţara şi iată că visurile noastre s-au împlinit. Nu prea avem timp liber, dar mai mergem la o cafea, iar uneori, împreună cu colegii de la serviciu, mergem la bere.

Fără jumătăţi

Toată energia noastră o consumăm în munca pe care o depunem ca să avem un produs bun şi ca telespectatorii noştri să fie mereu impresionaţi de emisiunile noastre. Fetele de la „Asfalt de Moldova” au asfaltul din Moldova, suntem libere şi independente, şi desigur – fericite”, ne mai povesteşte Alina, precizând că George Orbean, Manager Proiect JurnalTV, a fost cel care a îndrumat-o să rămână în lumea televiziunii.
Prin intermediul tabolidului „apropo”, Dorina Chirilov şi Alina Godzin îşi îndeamnă telespectatorii emisiunii „Asfalt de Moldova” să-şi iubească ţara fiindcă este una frumoasă. „Călătoriţi şi bucuraţi-vă de viaţă, şi nu uitaţi să trăiţi la maximum orice zi”.

Lena NEGRU

vizualizări: 134

Comentează