Alla Pugaciova îşi înjură echipa ca la uşa cortului

Alla Pugaciova îşi  înjură echipa ca la uşa cortului

„Ţin minte, am organizat acum vreo 12 de ani un concert al Allei Pugaciova. Este un om cu adevărat profesionist, o adevărată vedetă. M-a uimit cel mai mult că este un om absolut normal, fară fiţe şi simptome de boala vedetelor”, îşi aminteşte Valentin Goga, directorul Palatului Naţional. “La acel concert Ala Pugaciova nu a mâncat mai nimic, a renunţat chiar şi la prânz, ţinea cură. Dar cu câţiva ani în urmă la repetiţiile unui concert din Chişinău, primadona injura şi-şi certa echipa mai ceva decât un bărbat. În schimb a evoluat, contrar zvonurilor, live”.

Producătorul interpretei, Artur Suhin, o caracterizează ca pe un adevarat profesionist. „În lucru Ala este foarte dură, dar în restul timpului este un om foarte plăcut”.

Anul trecut Pugaciova trebuia să suţină un concert jubiliar la Chişinău, fusese stabilită chiar şi data – 29 aprilie, după concertele de la Kiev şi Odesa, dar în ultimul moment, cu părere de rău, s-au schimbat planurile şi după concertul susţinut la Odesa a plecat direct la Moscova.

S.O.

vizualizări: 374

Comentează