Val Butnaru şi-a lansat primul roman

Preşedintele Jurnal Trust Media, cunoscutul dramaturg şi ziarist Val Butnaru a lansat romanul ” Cartea nomazilor din B.” , volum ce a cucerit deja cititorii. Cei care l-au lecturat susţin că ecourile socialului, ale politicului se fac auzite în romanul străbătut de note elegiace, de viziuni sumbre şi de premoniţii surprinzătoare.
Evenimentul a avut loc în incinta Casei Actorului. La lansarea romanului „Cartea nomazilor din B.” au participat înalţi oficiali ai statului, precum şi renumiţi actori si critici de artă.
„Ne bucurăm că cunoaştem un intelectual prin vocaţie. Cel care citeşte cartea îşi dă seama că vine în contact cu o personalitate de forţă care prin ceea ce realizează în acest roman încearcă să pună ordine în lucruri, pentru că acesta este cel mai important aspect care trebuie menţionat. O comunitatea strivită de propriul destin, o povsete dramatică ce relatează istoria neamului nostru de la razboi încoace”, a declarat Constantin Cheianu.
Cartea a fost publicată de Grupul Editorial RAO în colaborare cu Editura Prut Internaţional. În curând romanul va putea fi găsit pe rafturile librăriilor.

Sandu Oprea

Comentează