..

Uimitor! Din cauza operaţiilor estetice. Din prezentatori TV au ajuns prezentatori SF

Uimitor! Din cauza operaţiilor estetice. Din prezentatori TV au ajuns prezentatori SF

În urmă cu 30 de ani, erau unii dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din Franţa, graţie emisiunilor lor pe teme science-fiction, difuzate în prime-time. Astăzi, Igor şi Grichka Bogdanoff arată mai degrabă precum formele de viaţă extraterestre despre care realizau reportaje. Cei doi fraţi gemeni au făcut atâtea operaţii estetice, încât au devenit abia recognoscibili, îngroşând rândurile celebrităţilor care ajung obsedate de astfel de proceduri, în speranţa că vor arăta mai bine.

Fraţii Bogdanoff, acum în vârstă de 60 de ani, arătau mai ciudat ca niciodată, marţi-seară, când au participat la o petrecere mondenă care a avut loc la Cannes. Despre Igor şi Grichka se ştie că au suferit câteva intervenţii chirurgicale cu colagen şi botox, dar şi că au câteva implanturi în pomeţi şi bărbie. Feţele lor deformate nu sunt întrecute în ciudăţenie decât poate de cea a lui Jocelyn Wildenstein. Fosta soţie a milionarului Alec Wildenstein şi-a făcut atâtea operaţii estetice, încât s-a ales cu nişte trăsături incredibil de bizare. Chirurgii esteticieni
i-au făcut lui Jocelyn cel puţin şapte liftinguri faciale şi o reconstrucţie drastică a zonei dimprejurul ochilor. Pe lângă toate astea, injecţiile cu colagen în buze, bărbie şi pomeţi pe care şi le-a mai făcut sunt o nimica toată… Se spune că, în timpul mariajului cu Alec Wildenstein, blonda s-a temut că soţul ei îşi va pierde, în timp, interesul faţă de persoana ei, aşa că, inspirată de dragostea ei pentru pisici, a început să-şi modifice faţa pentru ca aceasta să capete trăsături feline.

Fraţii Bogdanoff au fost extrem de populari în Franţa, în timpul anilor ’80. Igor şi Grichka, pe atunci nişte bărbaţi atrăgători, au cucerit rapid publicul cu emisiunile lor despre ştiinţă şi science-fic-
tion, dintre care cea mai cunoscută a fost „Temps X”. În 1990 şi-au făcut prima rundă de operaţii estetice. Ceva mai târziu, au fost protagoniştii unor controverse legate de nişte lucrări pe care le-au publicat într-o revistă de fizică, lucrări criticate vehement de comunitatea ştiinţifică.

Dailly Mail informează că marţi-seară, gemenii au petrecut la un eveniment high-class, pe Croisette, alături de vedete precum Naomi Campbell, Eva Herzigova, Marion Cotillard, Kate Beckinsale şi Myleene Class. Lionel Richie a fost cel care a întreţinut atmosfera cu hiturile sale, show-ul cântăreţului fiind urmărit de VIP-uri de la balcon.

Sursa: puterea.ro

Vizualizări: 911

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios