Anastasia Lazariuc, bunică în șomaj

Anastasia Lazariuc, bunică în șomaj

Interpreta se confruntă cu aceeași problemă pe care o au, în general, și colegii săi de generație – lipsa concertelor.

A avut o lună martie promițătoare, cu un turneu în Israel, apoi evenimente la Chișinău. A fost însă doar „apă de ploaie”, asta pentru că acum, pentru Anastasia Lazariuc se anunță secetă. Basarabeanca a recunoscut, cu sinceritate, că nu mai are niciun concert luna aceasta, problemă cu care de altfel se confruntă și majoritatea colegilor săi de generație, lăsați pe tușă din cauza „avântului” luat de artiștii mult mai tineri, preferați de organizatorii de spectacole, chiar dacă nu au aceeași voce ca și predecesorii.

„Asta e, nu voi mai avea concerte următoarea perioadă. Am însă timp să mă ocup de mine, să-mi rezolv mai multe probleme personale. Acest lucru se întâmplă frecvent, probabil însă că vor veni și vremuri mai bune”, a declarat pentru libertatea.ro Anastasia Lazariuc.

Băieții lui Țiriac jr iau lecții de pian

În ciuda faptului că acum ar avea timp pentru orice, artista nu se poate bucura însă prea mult nici de cei doi nepoței ai săi, băieții Ilenei Lazariuc și ai lui Ion Ion Țiriac, asta pentru că micuții au o serie de activități atât școlare, cât și extra-școlare.

„Eu am timp de ei, ei nu prea au timp de mine. E normal să aibă mai multe activități, atât la școală cât și în afara ei. Fac sport, dar fac și pian, printre altele”, a mai spus Anastasia Lazariuc.

Comentează