Cristiano Ronaldo și-a permis să fie obraznic cu fostul antrenor al lui Real

Cristiano Ronaldo și-a permis să fie obraznic cu fostul antrenor al lui Real

Atacantul Cristiano Ronaldo (31 de ani) nu a avut o relație prea bună cu Rafa Benitez, fostul antrenor al lui Real Madrid. Jurnaliștii de la El Pais pretind că au aflat cauza acestui raport tensionat încă de la început.

Rafa Benitez a fost instalat pe banca tehnică a lui Real Madrid în vara anului trecut, când a semnat un contract pe patru sezoane, dar a fost demis la începutul acestui an, din cauza rezultatelor proaste, și înlocuit cu Zinedine Zidane, scrie libertatea.ro

Despre Benitez s-a spus că pierduse sprijinul multor jucători, printre care pe al lui Cristiano Ronaldo, superstarul echipei. Abia recent a ieșit la iveală cauza acestei rupturi dintre tehnician și cel mai bun jucător al albilor.

Potrivit jurnaliștilor de la El Pais, la începutul mandatului său, Benitez i-ar fi trimis lui Ronaldo, prin intermediul unui antrenor secund, un stick USB care conținea fotografii și imagini filmate menite să-i ajute pe fotbaliști să învețe ce trebuie să facă pe faza ofensivă.

Ronaldo, care la vremea respectivă era deținătorul Balonului de Aur, trofeu acordat celui mai bun jucător din lume, ar fi interpretat inițiativa lui Benitez drept un afront la adresa lui. Prin urmare, a refuzat să primească stick-ul și i-a adresat următoarele cuvinte antrenorului secund: “Spune-i lui Benitez că o să-i trimit un stick cu toate golurile mele, ca să le poată studia”.