Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”

Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”

Vasile Trăistariu a făcut declaraţii uimitoare din viaţa fratelui său. Acesta a dezvăluit faptul că artistul este în depresie, după eşecul de la Eurovosion.

De asemenea, bărbatul a vorbit despre relaţia pe care o are cu artistul. „Avem o relaţie foarte bună, dincolo de ce se spune. A fost o perioadă în care a fost o lipsă de comunicare mai mare între noi. Nu ne-am certat niciodată. Fiecare dintre noi ne-am retras aşa… Da, lui i se mai întâmplă să se supere pe mine. Da, am o iubita de mai multă vreme. Mihai ar trebui să coboare cu picioarele mai pe pământ şi să-şi facă o familie. Ar trebui să renunţe la viaţa asta de vedetă şi să se concentreze să-şi găsească o femeie cu care să facă o familie”, a declarat Vasile Trăistariu  la Antena Stars.
img
Bărbatul a dezvăluit că fratele lui a instrat în depresie şi nu mai vrea să apară la TV: „Sunt încercări de-ale lui să-şi cunoacă corpul ca artist. Depinde scopul pentru care a făcut pozele astea. Cred că Mihai ar trebui să mai meargă pe calea credinţei. A mai avut momente de rătăcire. L-am mai sunat în ultimul timp, dar nu-mi mai răspunde la telefon. Mihai este în depresie, nu mai vrea să apară la TV. El a avut şi nişte probleme cu sănătatea. El s-a schimbat mult în ultimul timp, după ce a umblat atât prin toată lumea”, a mai adăugat el.

Sursa: libertatea.ro

Comentează