Piersic, în lacrimi la ceremonia de decorare! Mesajul lui către Iohannis

Piersic, în lacrimi la ceremonia de decorare! Mesajul lui către Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a decorat, marți (15 martie), pe actorii Florin Piersic (80 de ani) și Stela Popescu (80 de ani), dar și pe membrii trupei Cargo. După ce a primit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer, Piersic a ținut un discurs emoționant, în care i s-a adresat președintelui.

Actorul și-a amintit de prima oară când l-a cunoscut pe șeful statului, la Sibiu. „De când am intrat la dumneavoastră, doamna Delia mi-a spus: «Să vorbiți două minte». V-am cunoscut la Sibiu, erați la Sibiu. Ați venit la mine în cabină și v-am spus că sunteți primarul Sibiului. Și am spus: «Dar sunteți ăl mai arătos primar pe care l-am văzut». Și dumneavoastră mi-ați spus: «Și tu ai fi fost un primar bun». Eu am rămas actorul și dumneavoastră ați ajuns președinte”, și-a început Piersic discursul.

„Vreau să vă spun că eu vă socotesc apropiat nu doar de mine, ci de poporul acesta. Eu sunt cel care oricând am să doresc ca România să fie sus, să ne arătați cât de tare o iubiți. Ați fost în Țara Sfântă, trebuia să mă luați cu dumneavoastră, sunt un foarte bun ghid. M-am emoționat. Trebuie să îi iubiți pe toți colegii. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a încheiat actorul, citat de realitatea.net.

În cadrul aceleiași ceremonii, Stela Popescu a fost distinsă cu Ordinul Național «Steaua României», în grad de Cavaler, la fel și membrii trupei Cargo, la rândul lor.

Sursa: click.ro

Comentează