De la Simplu, la primul milion de euro. Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România

De la Simplu, la primul milion de euro. Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România

Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România.

Născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti, Smiley şi-a început cariera în muzică în anul 2001, când a fost cooptat în trupa SIMPLU. După 7 ani, în care a scos împreună cu celebra formaţie cinci albume, toate de mare succes, Smiley decide să îşi facă un drum singur şi lansează primul lui album solo.

De aici, cariera lui capătă o turnură neaşteptată, iar Smiley devine unul dintre cei mai apreciaţi şi mai îndrăgiţi artişti de la noi. La doar un an de când a lansat primul său album, Smiley îşi deschide propria casă de producţie, HaHaHa Production, care va produce hit-uri pentru numeroşi artişti din România. Pe lângă muzică, Smiley este implicat şi în două mari proiecte de televiziune: Românii au talent (unde este co-prezentator) şi Vocea României (unde este jurat).

S-a iubit cinci ani cu Laura Cosoi

Deşi este unul dintre cei mai de succes artişti din România, Smiley a reuşit să îşi ţină viaţa personală cât mai ferită de ochii curioşilor. După ce s-a iubit cinci ani cu Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai implicat în nicio relaţie „serioasă”, dar a fost văzut destul de des în compania unor domnişoare. De fiecare dată însă, el a evitat să vorbească despre viaţa personală.

RTEmagicC_laura-cosoi-smiley-paris.jpg

În ultimul an, s-a zvonit că Smiley ar avea o relaţie cu Simona Halep, dar acesta a negat ferm orice legătură, alta decât de prietenie, cu celebra sportivă.

A făcut primul milion de euro la 30 de ani

Cu o avere de peste un milion de euro, făcută din muzică, producţie, reclame de televiziune şi emisiuni, Smiley este unul dintre cei mai avuţi artişti de la noi. Fire modestă, el a strâns ani la rând bani şi, în urmă cu mai bine de patru ani, şi-a ridicat o vilă în Cernica, în care a investit peste 200.000 de euro.

Sursa: libertatea.ro