Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se menține așa sexy la 46 de ani

Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se menține așa sexy la 46 de ani

Are 46 de ani, dar Anca Țurcașiu arată mai bine decât în tinerețe. Pe abdomen nu răsare niciun colăcel, picioarele sunt tonifiate, iar hainele îi vin ca turnate, dar care este secretul ei? Să fie doar gena bună?

Ei bine, artista, care se află la mare în fiecare vară, are grijă ce mănâncă și face și sport. S-a învățat cu aproape o oră de mișcare în fiecare zi, iar rezultatele se văd cu ochiul liber, căci Anca arată ca o adolescentă la cei 46 de ani ai săi. În plus, este precaută și în ceea ce privește expunerea la soare, iar asta îi asigură o piele sănătoasă și un chip fără riduri pronunțate.

anca turcasiu

Câți ani i-ai da Ancăi Țurcașiu?
Foto: arhivă personală

„Dimineața fac și sport cu turiştii, aici, la Năvodari. Facem sport 45 de minute. Le spun că nu sunt profesor de sport, dar că mă antrenez acasă în fiecare zi și că acesta este unul dintre antrenamentele mele. Sunt foarte atentă la cum mă expun la soare. Niciodată înainte de ora 16. Dimineaţa mă trezesc puţin mai târziu şi nu apuc orele matinale. Până atunci relaxare. Nu fac cardio. Fac doar tonifiere musculară. În cameră, atunci când nu am program pe plajă. De alergat să facă cine poate, mie nu-mi place. N-am aparate în cameră. E nevoie doar de două greutăţi şi o salteluţă. Lucrez cu greutăți și cu greutatea corpului. Fac abdomene, picioare. Mă antrenez cam 45 de minute. Fac cam zece minute abdomene. Dacă faci zilnic, să ştii că se vede”, a declarat Anca Ţurcaşiu, la Antena Stars.

Sursa: click.ro