Scrisoare emoţionantă pentru preşedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Răspuns genial al lui Barack Obama

Scrisoare emoţionantă pentru preşedintele Statelor Unite, din partea unui antreprenor. Răspuns genial al lui Barack Obama

Brian Noyes, un antreprenor din Virginia, i-a scris o scrisoare emoţionantă preşedintelui Barack Obama, prin care îi povesteşte greutăţile prin care a trecut afacerea pe care o conduce şi cum a reuşit să o menţină pe linia de plutire.

Preşedintele SUA a amintit de această poveste chiar în ziua în care era sărbătorit Pi (Pie în engleză înseamnă plăcintă – n.r.)

Brian a renunţat la slujba sa pentru a deschide o patiserie, ziua lansării acesteia fiind aceeaşi cu prima zi de mandat al lui Obama.
Momentul nu a fost unul grozav ales, căci a venit criza economică, iar Brian a rămas singur în încercarea de a face afacerea să meargă.
„Am menţinut-o pe linia de plutire muncind 18 ore pe zi, deşi mereu mi-am făcut griji că nu voi putea plăti angajaţii şi furnizorii. Am colaborat cu producătorii locali, eram toţi ca o familie. Deşi era o perioadă grea, nu puteam să îi dezamăgim” povesteşte omul de afaceri.

Continuarea materialului pe antena3.ro
Foto: AgerpresEPA

Comentează