Un microbuz pornit la manifestaţia PDM a suferit un accident

Un microbuz pornit la manifestaţia PDM a suferit un accident

Unul dintre microbuzele pornite astăzi dimineaţă la protestul organizat de PDM a suferit un accident. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a ajuns în Secţia reanimare a Spitalului raional Edineţ. Accidentul s-a produs în preajma localităţii Alexăndreni.

Victimele sunt două persoane, ginerele şi socrul, originari din satul Bădragii Noi, Edineţ. Surse din cadrul Primăriei Bădragii Noi ne-au informat că primarul şi alţi locuitori ai satului au pornit în două microbuze astăzi dimineaţă spre Chişinău. Primarul de Bădragii Noi, Boris Gâscă, este membru al PDM. Întrebat care e starea victimelor şi de ce a decis să plece la protest în timpul serviciului, primarul a negat că s-ar fi pornit la protest. „Merg să discut detaliile legate de un proiect pe care l-am câştigat la FISM”, ne-a spus el.

Sora medicală de la Secţia primire a pacienţilor Spitalului raional Edineţ, Viorica Jucovschi, ne-a informat că persoanele internate în urma accidentului i-au spus că se deplasau la protestul organizat la Chişinău.

Svetlana Corobceanu

One Comment

  • 13 ianuarie 2016 | Permalink |

    Sa nu fi fost cu manifestanti PD nu cred ca cazul devenea stire.

Comentează