Semnificația MESAJELOR de pe trupul Angelinei Jolie

Semnificația MESAJELOR de pe trupul Angelinei Jolie

Actriţa americană Angelina Jolie şi-a făcut de-a lungul timpului numeroase tatuaje, care au consemnat evenimentele importante din viaţa ei.

Cel mai recent tatuaj este un citat din poetul persan, Rumi, şi îi este dedicat soţului ei Brad Pitt. Publicaţia americană National Enquirer a trecut în revistă toate tatuajele actriţei şi a explicat semnificaţia lor.

Pe partea de jos a spatelui, un artist tailandez i-a tatuat un tigru mare (foto jos), pentru a sărbători faptul că a obţinut cetăţenia cambodgiană, după ce l-a adoptat pe fiul ei, Maddox, acum în vârstă de 13 ani.

Pe umărul stâng, Angelina şi-a tatuat coordonatele (latitudinea şi longitudinea) locurilor de naştere ale copiilor şi soţului ei.

Pe braţul stâng, actriţa are un tatuaj un citat dramaturgul Tennessee Williams: ”O rugăciune pentru cei cu o inimă sălbatică, ţinuţi în cuşti”, făcut în memoria mamei sale, Marcheline Bertrand.

Pe încheietura mâinii stângi, actriţa are simbolul runic pentru litera „H”, care a fost făcut pe vremea când când avea o relaţia cu actorul Timothy Hutton, însă acum Angelina susţine că este vorba de fratele ei, James Haven.

La subraţul stâng, Angelina avea tatuate cifre romane XIII, însă adăugat ulterior V MCMXL, pentru data de 13 mai 1940, când premierul britanic Winston Churchill a susţinut celebrul discurs în care anunţa hotărârea ţării sale de a rezista în faţa atacului nazist.

Pe braţul drept, actriţa şi-a tatuat cuvântul ”determinare”, scris în arabă, pentru a acoperi un alt tatuaj făcut pe vremea când avea o relaţie cu Billy Bob Thornton.

Pe şold, Angelina are tatuat un citat în latină: ”Quod me nutrit me destruit” (”Ceea ce mă hrăneşte, de asemenea, mă distruge”), făcut în 1996, înainte de căsătoria cu actorul Jonny Lee Miller.

Pe antebraţul drept, vedeta are un citat în limba persană, dedicat lui Brad Pitt care se poate traduce ”dincolo bine şi de rău, există un câmp. Ne vedem acolo”.

Între omoplaţi, Angelina şi-a tatuat numele cântecului ei preferat ”Know Your Rights”, al formaţiei rock ”The Clash”.

Pe omoplatul stâng, actrița are incantaţie budistă, în limba khmeră, pentru protecţia fiului ei, Maddox, adoptat din Cambodgia.

Sursa: libertatea.ro
Foto: EPA / Hepta

Comentează