Avionul A320 Germanwings: Pasagerii au strigat „Doamne, Dumnezeule” înaintea prăbușirii

Avionul A320 Germanwings: Pasagerii au strigat „Doamne, Dumnezeule” înaintea prăbușirii

Pasagerii avionului A320 al companiei Germanwings au fost pe deplin conștienți de faptul că aparatul se va prăbuși și au strigat „Doamne, Dumnezeule” înainte de prăbușire, potrivit unei înregistrări pe care săptămânalul Paris Match și cotidianul german Bild au putut să o vizioneze, relatează AFP.

În această înregistrare „se aude strigătul +Doamne, Dumnezeule+ în mai multe limbi”, a afirmat marți Paris Match pe site-ul său. Săptămânalul asigură că nu are „nicio îndoială” cu privire la proveniența înregistrării, în cazul de față un telefon mobil.

„Scena este atât de haotică încât nu se distinge nicio persoană dar strigătele dovedesc că ei erau pe deplin conștienți de ceea ce va urma. Spre sfârșit, după o zguduitură, strigătele se intensifică. Apoi nimic”, precizează Paris Match.

În aceeași înregistrare „se aud de asemenea de cel puțin trei ori lovituri metalice care sugerează că pilotul încerca să deschidă ușa cabinei de pilotaj cu un obiect greu”, adaugă Paris Match, confirmând înregistrările cutiei negre.

Accidentul A320 în Alpii francezi a făcut 150 de morți. Copilotul aparatului este suspectat că l-a provocat.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) Gonzalo Fuentes / REUTERS

Comentează