Surorile Lupu, recital de excepţie la Festivalul „Maria Tănase”! VIDEO // FOTO

Surorile Lupu, recital de excepţie la Festivalul „Maria Tănase”! VIDEO // FOTO

Elena şi Viorica Lupu au susținut un recital de zile mari la Festivalul Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase”, aflat la cea de-a XXII-a ediție. Revenite acasă, tinerele ne-au împărtășit din impresiile de neuitat de la cel mai popular eveniment de muzică de peste Prut.

În acest an, la Festivalul „Maria Tănase” a plouat cu premii, dar şi cu recitaluri de excepție, susținute de unele din cele mai bune voci de pe ambele maluri ale Prutului. Basarabencele Elena şi Viorica Lupu au cucerit publicul cu melodii din repertoriul Mariei Tănase.
„Acest eveniment constituie o experienţă frumoasă şi emoționantă, deoarece festivalul este unul din cel mai populare din România. Şi în acest an, am fost invitate de către realizatoarea TVR, Elise Stan. Au susținut recitaluri majoritatea laureaților din anii precedenți. Din Basarabia au mai fost invitați Nicu Mâţă şi Alexandru Şura. Publicul din Craiova este unul cald şi primitor. La Festivalul „Maria Tănase” vin multe personalităţi marcante ale culturii românești, iar publicul craiovean este obișnuit cu valoarea şi folclorul de calitate. Orchestra „Lăutarii” este nelipsită de la acest eveniment, iar acest fapt ne-a dat un plus de încredere atunci când am urcat pe scenă”, ne-a declarat Viorica Lupu.

877_222267421275256_128617399_nDe câțiva ani, surorile Lupu sunt tot mai des invitate să susţină spectacole la fraţii noştri de peste Prut. Deşi sunt mai solicitate în România, interpretele deocamdată nu planifică să se mute cu traiul acolo.
„Contează mai puțin unde locuieşti, important e să ai o prestaţie frumoasă oriunde ai merge. În ultima seară a festivalului am avut ocazia să ieşim pe scenă alături de colegii şi prietenii cu care cântam şi concuram la alte concursuri: Olguţa Berbec, Nicuşor Iordan, Stana Stepănescu şi mulţi alţii”, ne-a mai spus Viorica Lupu.
Surorile Lupu pregătesc noi melodii pentru cel de-al doilea album, pe care planifică să-l lanseze în viitorul apropiat.

1391540_10151917856527988_1554021695_n


L.N.

Vizualizări: 494

Comentează