Emma Thompson: Un dans cu prinţul Charles te face să te simţi mai bine decât dacă ai face sex

Emma Thompson: Un dans cu prinţul Charles te face să te simţi mai bine decât dacă ai face sex

Actriţa Emma Thompson a afirmat că un dans cu prinţul Charles, primul în linia descendenţei la tronul britanic, te face să te simţi mai bine decât o partidă de sex. Acest comentariu al Emmei Thompson a fost publicat de The Times care a scos un număr special dedicat prinţului în vârstă de 64 de ani.

În paginile ziarului prinţul Charles declară că toată viaţa a fost călăuzit de dorinţa de “a vindeca şi a îndrepta lucrurile”. Prinţul, care susţine o serie de cauze umanitare şi de mediu, precizează că este datoria lui să se îngrijească de toţi britanicii şi de vieţile lor pentru a încerca să găsească o modalitate prin care să le îmbunătăţească traiul.

În ceea ce priveşte dansul, Prinţul de Wales nu se lasă niciodată rugat, fie că este vorba de un vals, un tangou sau ceva ce necesită mai multă improvizaţie, pe un ritm brazilian. Declaraţia Emmei Thompson explică de ce prinţul nu are niciodată probleme în a-şi găsi o parteneră de dans, se comentează în materialul publicat de Times.

Actriţa în vârstă de 54 de ani, care este o prietenă a prinţului Charles de mai mulţi ani, nu s-a sfiit să glumească chiar că a încercat de mai multe ori să-l seducă pe prinţul moştenitor.
Sursa: AGERPRES
Foto: AGERPRES

Vizualizări: 251

Comentează