Kim Kardashian şi Kanye West fac nuntă în Las Vegas

Kim Kardashian şi Kanye West fac nuntă în Las Vegas

Kim Kardashian este în al şaptelea cer de când a fost cerută în căsătorie de Kanye West, cu care are o fetiţă. În plus, deşi vedeta este obişnuită ca fiecare eveniment din viaţa ei să fie făcut public şi doar în atenţia presei, ea şi Kim plănuiesc să spună „Da!” în faţa altarului singuri, departe de ochii tuturor, în Las Vegas, scrie libertatea.ro

Kim Kardashian a fost cerută în căsătorie de rapperul Kanye West, luni, chiar de ziua ei, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat special pentru acel eveniment. Iar acum cei doi se pregătesc de nuntă, care, în mod surprinzător, se pare că va avea loc departe de ochii lumii şi de atenţia presei.

“Kanye este un mare fan Elvis şi crede că ar fi amuzant dacă se vor căsători acolo, doar el, Kim şi copilul lor. A fost sugestia lui, dar si Kim considera ca este o idee bună,” a spus o sursa apropiata cuplului.Kanye şi Kim formează un cuplu de anul trecut şi au impreuna o fetiţă pe nume North West, născuta la jumătatea lunii iunie.

Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries în 2011, la doar 72 de zile după căsătorie. Divorţul lor a fost pronunţat în iunie 2013. Ea a mai fost căsătorită cu producătorul muzical Damon Thomas, mariaj care a durat patru ani şi s-a încheiat printr-un divorţ ce a fost pronuţat în 2004.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 333

Comentează