Madonna vrea să mai regizeze un film. Vezi despre ce este vorba!

Madonna vrea să mai regizeze un film. Vezi despre ce este vorba!

Madonna nu vrea să se limiteze dpar la meseria de cântăreaţă şi îşi încearcă pentru a treia oară norocul în industria cimenatografică. Artista intenţioenază să realizeze un film după romanul “The Impossible Lives of Greta Wells”, al lui Andrew Sean Greer, informează libertatea.ro

Dacă proiectul ei se va finaliza, aceasta ar fi a treia oară când Madonna se află spatele camerei de filmat, după “Mizerie şi înţelepciune/ Filth and Wisdom” (2008) şi “W.E.” (2011).

Acţiunea din “The Impossible Lives of Greta Wells” se derulează pe mai multe planuri, în perioade de timp diferite şi redă  povestea unei femei care se vede transportată în alte vieţi pe care ar fi putut să le trăiască.

După moartea fratelui ei geamăn şi despărţirea dureroasă de iubitul ei după o relaţie îndelungată, Greta Wells cade în depresie şi este supusă unui tratament cu şocuri electrice. În timpul terapiei, ea este trimisă succesiv în 1918, în 1941, în prezent, în “alte vieţi”, în care fratele ei este încă în viaţă, iar logodnicul ei i-a devenit soţ.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 176

Comentează