Benone Sinulescu și-a pus camere de supraveghere pentru trandafiri

Benone Sinulescu și-a pus camere de supraveghere pentru trandafiri

Benone Sinulescu (75 de ani) şi-a amenajat o frumoasă grădină în comuna Bârzava, din judeţul Arad, unde a plantat nu mai puţin de 60 de soiuri de trandafiri, dar şi câteva legume. Şi pentru că ţine la munca lui, nea Beni şi-a montat camere video cu vedere la curte, ca să-i descurajeze pe hoţii care vor să dea iama în florile lui.

Benone Sinulescu a dat agitaţia Capitalei pe liniştea vieţii de la ţară. Mutat în comuna Bârzava (Arad), cântăreţul speră ca liniştea de care are parte aici să-l ţină în viaţă până la cel puţin 100 de ani, pentru a se putea bucura de cel mai nou hobby pe care îl are: grădinăritul. Interpretul de muzică populară este foarte mândru de grădina sa plină de legume şi de fructe de tot felul, dar şi de curtea interioară unde a plantat peste 60 de soiuri de trandafiri aduse din toate colţurile lumii. Pentru a nu avea surprize în privinţa hoţilor, interpretul de muzică populară a luat o măsură drastică: a montat camere de supraveghere video.
Îşi verifică florile şi pe internet

“Îmi place foarte mult să-mi petrec timpul în grădină şi să pigulesc fiecare floare sau legumă pe care am plantat-o. Cel mai bine mă simt atunci când culeg roadele şi mă gândesc că toate cele pe care le pun pe masă sunt îngrijite de mânuţa mea. Pentru a nu fi prădat de hoţi, am montat camere de supraveghere în toată curtea. Acum pot vedea pe internet cum îmi înfloresc trandafirii chiar dacă sunt plecat în turneu”, ne-a spus îndrăgitul cântăreţ.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 297

Comentează