Adriana Ochişanu, despre fiul ei: „Nici eu la vârsta lui nu vroiam să fie mama alături”

Adriana Ochişanu, despre fiul ei: „Nici eu la vârsta lui nu vroiam să fie mama alături”

E vară, e sezon estival, iar vedetele îşi fac loc în agendă pentru a se odihni. Că deh!, e destul de obositor să lucrezi la noile CD-uri, să susţii concerte, să cânţi la nunţi şi cumătrii. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, interpreta Adriana Ochişanu a vorbit despre vacanţele sale, dar şi despre cele ale fiului ei, Cristi.

Adriana Ochişanu preferă odihna activă. Invitată la o emisiune matinală de la Prime, interpreta a declarat că îi place să viziteze locuri noi, monumente de arhitectură şi situri arheologice. Spune că până acum cel mai mult a impresionat-o o biserică foarte veche din Turcia, unde se află mormântul Sf. Nicolae.
Consideră că viaţa trebuie trăită frumos, iar fiece clipă – savurată. Cât despre momentele grele din viaţa fiecăruia, ea le consideră „lecţii”. „ Cred că bunul Dumnezeu ne dă astfel câte o lecţie de viaţă pe care trebuie s-o învăţăm bine, ca mai apoi să nu mai facem greşeli. Iar cea mai recentă lecţie pe care am învăţat-o e să nu trăieşti viaţa altcuiva”, a mai spus artista.
Întrebată despre fiul ei, Cristi, care după divorţul părinţilor a ales să locuiască cu tatăl lui, tânăra mămică a spus că băiatul ei acum se odihneşte la Sovata. La întrebarea prezentatorului dacă juniorul familiei Botgros o sună ca să-i spună că ar vrea ca şi mama lui să fie acolo, interpreta a răspuns: „Crezi că la vârsta de 14 ani îţi doreşti să mergi în vacanţă cu mama? Nici eu la vârsta lui nu vroiam să fie mama alături, să mă sâcâie sau să mă tachineze la orice pas”, râde ea. Apoi adaugă: „Cea mai bună metodă e să-i fii prietenă copilului tău, nu mamă. Fac comparaţie cu mine când mă gândesc la el. Am fost şi eu aşa, mai rebelă”.
În prezent Adriana Ochişanu colaborează cu o orchestră „foarte tânără”, condusă de Vitalie Dorin, din componenţa căreia fac parte chiar şi studenţi de la Liceul de Muzică „C.Porumbescu”. Iar în septembrie va lansa videoclipul la piesa pe care o interpretează împreună cu fraţii Bivol.

T.N.
Foto: Apropo Magazin

Vizualizări: 1446

Comentează