..

Vrei să îl seduci numai cu o privire? Îngrijește-ți genele

Vrei să îl seduci numai cu o privire? Îngrijește-ți genele

Din pacate multe femei trec cu vederea ingrijirea genelor si a sprancenelor si numai cand au parte de o intamplare neplacuta se intreaba ce pot face pentru gene si sprancene mai frumoas, scrie perfecte.ro.

Genele sunt extraordinar de importante atunci cand vine vorba de o privire sexy, si ce femeie nu isi doreste gene lungi si frumos curbate care sa ii evidentieze intentiile din priviri.

Dincolo de functia estetica, genele au au rolul de a ne proteja ochii de praf, bacterii si alte neplaceri.

N-o sa-ti vina sa crezi ce fac femeile pentru a arata impecabil! Uite 18 cele mai ciudate tratamente de infrumusetare

Daca nu sunt ingrijite cum trebuie, genele nu se mai regenereaza, nu mai cresc si riscam sa ramanem cu niste mini-gene care aproape nici nu se observa.

Ca sa eviti aceasta mare problema iata ce NU trebuie sa faci :

- Nu uita sa te demachiezi, deoarece rimelul poate afecta genele.

- Nu te freca la ochi. Indiferent daca simti ca te mananca sau te ustura, evita sa te freci la ochi. Mai bine te speli cu putina apa rece.

- Nu folosi prea des ondulatorul de gene.

Daca vrei sa ai gene frumoase si dese, iata cum trebuie sa le ingrijesti:

1. Seara, inainte de culcare, aplica cu ajutorul unui betisor de urechi putin ulei de ricin pe gene.

2. Demachiaza-te cu grija in zona ochilor cu un produs delicat. Daca folosesti in general un demachiant pentru pielea grasa, foloseste un alt demachiant pentru zona ochilor si daca nu ai poti utiliza putin ulei de masline.

3. Rimel cu ingrediente naturale. Daca tii la sanatatea ochilor tai, incearca sa iti cumperi un rimel care sa contina cat mai multe ingrediente naturale. Le poti gasi la plafaruri sau in magazine specializate cu cosmetice bio.

4. Fii cocheta. Se spune ca daca clipesti des, genele cresc mai repede, dar ai grija pe cine privesti cand faci asta, deoarece s-ar putea sa iti gasesti niste noi pretendenti.

5. Igiena este elementara. Nu imprumuta nimanui rimelul tau si incearca sa nu folosesti un rimel mai multe de trei luni, deoarece in acest interval pe perie se aduna numeroase bacterii.

Vizualizări: 597

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios