..

TOP ZECE. Cele mai întâlnite vise şi semnificaţia lor

TOP ZECE. Cele mai întâlnite vise şi semnificaţia lor

Potrivit realitatea.net, semnificaţiile viselor preocupă pe toată lumea. Despre unele ştim că prevestesc răul, în timp ce altele aduc veşti bune. Iată mai jos o listă cu zece dintre lucrurile care apar cel mai des în vise şi semnificaţia lor.

10. Ou
Oul este semn de bunastare, prosperitate, nastere usoara si sperante matrimoniale. Daca visezi un ou clocit inseamna ca vei avea parte de o cearta, daca visezi un ou colorat inseamna ca vei avea parte de o petrecere, daca visezi coji de oua inseamna ca vei fi in doliu deoarece o ruda moare. In vechile societati oul reprezenta simbolul femeiii. Daca o femeie insarcinata va visa ca tien un ou in mana, inseamna ca va avea o fata. Daca visezi oua stricate te vei confrunta cu dificultati in viata de zi cu zi, daca visezi oua sparte vei avea pierderi imporante.
9. Cocos
Cocosul de pe turnul bisericii il anunta pe cel care viseaza ca a sosit timpul sa faca ceva. Daca barbatii viseaza un cocos inseamna ca acestia au intentii clare cu privire la ce vor sa faca in viitor. Daca in vis cocosul canta atunci, fidelitatea este pusa la indoiala. Daca un barbat viseaza un cocos inseamna ca va avea noroc, iar daca o femeie viseaza un cocos inseamna ca va trebui sa munceasca mai mult. Daca visezi ca ai un cocos vei avea parte de o veste buna, daca visezi ca te ataca un cocos inseamna ca vei avea o nemultumire, daca un cocos nu canta inseamna ca te vei certa cu cineva apropiat.
8. Soarece
Soarecele inseamna de obicei afaceri slabe si pierdere banesti. Este un semn rau in vise. Daca visezi un soarece alb inseamna ca vei avea parte de o casatorie fericita, daca visezi un soarece fugind inseamna ca vei avea parte de o noapte fara odhina, daca visezi soareci de culoare neagra inseamna ca cineva din familia ta te fura. Daca visezi ca prinzi un soarece intr-o cursa inseamna ca vei primi vesti neplacuta de la un prieten.
7. Dinti
Daca visezi ca iti vei pierde banii inseamna ca vei suferi o pierdere considerabila in viata. Daca intr-un vis iti cad dintii inseamna ca vei avea probleme cu partenerul de viata. De asemenea se spune ca atunci cand iti cade un dinte vei avea un mare necaz si o ruda ar putea muri. Daca visezi dinti frumosi inseamna ca vei avea parte de sanatate foarte buna, daca visezi dinti urati sau stricati inseamna ca necazurile tale sunt pe terminae, daca visezi ca ai dinti de sticla, este un semn foarte rau ce prevesteste boala si moarte.
6. Bani
Daca visezi bani de hartie sau monede, acestea simbolizeaza energia sufleteasca. Daca visezi ca gasesti bani deci, inseamna ca iti vei incarca bateriile. Este vorba de alori sufletesti, de putere sau lipsa de putere, de castig sau pierdere, de bogatie sau saracie. Este insa importanta si originea banilor si locul in care ii gasim sau ii pierdem ori primim. Daca visezi ca gasesti bani inseamna ca vei pierde si banii pe care-i ai. Daca auzi zgomot de monede in vis inseamna ca vei avea parte de o suparare mare.
5. Caine
Cainele este un element infricosator in vis si de aceea simbolizeaza propria constiinta incarcata. Daca visezi ca esti insotit de un caine inseamna ca ai instinctul treaza. Daca visezi un caine inlantuit sau chinuit inseamna ca aveti complexe de inferioritate in realitate. Daca visezi un caine strain dansu-se pe langa tine inseamna ca trebuie sa te feresti de escroci. Cainii care latra si musca reprezinta o persoana ce va este dusman si doreste sa va produca pierderi.
4.Mireasa
Mireasa poarta o rochie de culoare alba, culoare ce semnifica atat inocenta cat si castitatea si intr-o anumita masura culoarea sentimentelor reci. Daca un barbat viseaza ca are o relatie cu o straina in rochie de mireasa inseamna ca va avea o aventura sau ca s-ar putea sa aiba dificultati, din cauza firii sale indraznete. Daca o femeie viseaza o mireasa atunci aceasta s-ar putea sa aiba noroc in dragoste.
3. Sarpe
Daca visezi sarpe inseamna ca vei avea parte de o tradare dintr-un loc si de la o persoana de la care te astepti cel mai putin, iar planurile tale nu vor decurge asa cum iti doresti, evenimentele din viata ta luand o intorsatura brusca. De multe ori cand visezi ca ai sarpe inseamna fericire, cand visezi ca treci peste un sarpe inseamna prieteni credinciosi, cand visezi un sarpe de casa inseamna ca vei avea parte de probleme in relatia sentimentala, cand doar il vezi inseamna ca cineva te tradeaza, cand un sarpe fuge veti avea parte de vreme tulbure, cand visezi mai multi serpi vei avea parte de neplaceri. Alte surse spun ca sarpele este prevestitor de rau indiferent de felul in care il visam.
2. Apa
Apa este simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie. Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol. Daca apa e limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure o intorsatura nefericita in viata. Se spune ca daca visezi ca bei apa calda inseamna ca vei avea dificultati in materie de bani si alte probleme personale.
1. Copil
Atunci cand visezi un copil inseamna ca vei avea parte de neplaceri sau boala. Daca visezi ca alaptezi copilul inseamna fericire si belsug. Daca visezi un copil adoptiv inseamna ca ai o nemultumire. Daca visezi mai multi copii la un loc inseamna ca vei afla vesti interesante. Daca visezi ca legeni un copil inseamna ca ai sperante pentru viitor si vei avea succes in proiectele incepute recent. Daca visezi ca nasti un copil inseamna ca vei avea parte de necazuri.

Vizualizări: 959

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios