..

Ce vor bărbaţii berbec în pat

Ce vor bărbaţii berbec în pat

Amant agresiv, plin de energie şi pasiune, întâlnirea cu bărbatul berbec poate fi plină de surprize, atât în societate cât şi în dormitor. Cu nativul născut sub semnul lui Marte nu ştii niciodată la ce să te aştepţi.

Potrivit cancan.ro, un dominator din fire, primul copil al zodiacului, berbecul este obişnuit să sară peste reguli şi convenţii. Pentru el, orice loc este decorul ideal pentru o partidă pasională de sex, fie că este vorba de spatele maşinii sau chiar terasa blocului.

Iată ce ai de făcut dacă eşti fericita posesoare a inimii unui nativ berbec:

Poziţia preferată: Pe la spate
Când ai de a face cu un berbec trebuie să ţii seama de un aspect important: El aşteaptă de fapt un singur răspuns: DA!. Prin urmare, nici măcar nu încerca să te împotriveşti atunci când va dori să te ia pe la spate. Face parte din ritualul de supunere erotică de care mândria lui masculină are foarte mare nevoie. Amantul berbec are un comportament vijelios în pat. Foarte probabil îţi va rupe dresurile iar nasturii vor zbura în toate părţile. Vestea bună este că vei avea parte de o noapte furtunoasă pe care nu o vei uita prea curând.

Tehnici sexuale preferate: S.M.
Bărbaţilor din această zodie le place să-şi ia femeile pe nepregătite şi savurează din plin spaima şi surpriza acestora. Comportamentul erotic al bărbaţilor berbec este marcat de tendinţa acestora spre a produce puţină durere. De asemenea nu au nimic împotrivă când vine vorba de sex în grup. Paradoxal, sentimentului de gelozie feroce care-i caracterizează în viaţa de cuplu nu-i deranjează când vine vorba de sex. Cu câţi mai mulţi parteneri cu atât mai bine pentru berbeci.

Ce-i place bărbatului berbec în pat: Supunerea
Dacă întâmpină rezistenţă, în fanteziile lui sexuale berbecut se încăpăţânează să le ducă la îndeplinire.
O cale rapidă de a-l cuceri este să-i faci complimente în ceea ce priveşte tehnica lui amoroasă. Zonele erogene ale nativului berbec sunt capul şi faţa. Aceştia se excită foarte uşor la mângâieri ale frunţii şi le place enorm să-ţi treci mâna prin părul lor. Un alt gest erotic îndrăgit de nativul berbec este să le sugi urechea.

Ce nu îi place bărbatului berbec la pat: Refuzul
Dacă vrei să scapi de un bărbat berbec nu trebuie să te strădui prea mult. Începe prin a nu-i accepta avansurile atunci când el are un chef nebun de sex, simulează cât mai des dureri de cap, şi în scurt timp el îşi va găsi pe cineva care să-i satisfacă apetitul sexual şi gusturile sale erotice uneori excentrice, dar niciodată plictisitoare.

Vizualizări: 969

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios