..

Mario Balotelli, atacantul lui Manchester City, a fost dat de gol de Chloe Evans, fosta lui amantă: Făcea sex costumat în femeie!

Mario Balotelli, atacantul lui Manchester City, a fost dat de gol de Chloe Evans, fosta lui amantă: Făcea sex costumat în femeie!

Înaintea derby-ului de azi Manchester City – Manchester United (ora 22.00, Digi Sport 1), care poate decide noua campioană a Angliei, vestiarul gazdelor a fost bulversat de noi dezvăluiri picante referitoare la viaţa sexuală a lui Mario Balotelli (21 de ani), relatează libertatea.ro.

Dacă va învinge astăzi, Manchester City o va detrona pe Manchester United de pe primul loc în Premier League şi va redeveni liderul întrecerii cu numai două etape înainte de finalul sezonului, cu şanse foarte mari să câştige primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 44 de ani.

Rujat, cu perucă şi rochie scurtă
Numai că liniştea în care jucătorii gazdelor pregăteau derby- ul a fost deranjată ieri de mărturisirile incendiare făcute de Chloe Evans (21 de ani), fosta asistentă personală şi amantă a atacantului Mario Balotelli. “Ne plictisisem de sexul convenţional. Aşa mi-a venit ideea să-l transform într-o femeie. L-am rujat, i-am pus o perucă blondă pe cap şi l-am îmbrăcat într-o rochie scurtă”, a declarat blonda, citată de The Sun. “Lui Mario i-a plăcut la nebunie. Se uita în oglindă, îşi bomba fundul ca o femeie şi îmi zicea: «Sunt mai frumoasă decât tine! ». Aşa s-a băgat în pat şi am avut parte de o partidă de sex sălbatic”, a mai afirmat Chloe Evans.

Mario Balotelli este logodit cu modelul italian Raffaella Fico (23 de ani), dar nu pare să dea prea multă importanţă acestui detaliu. “Logodnica lui crede că e singura femeie din viaţa lui, dar Mario m-a preferat întotdeauna pe mine. Când o înşela, nici măcar nu lăsa impresia că-i pare rău”, a declarat Chloe Evans.

Vizualizări: 213

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios