..

Așa îi văd oamenii: Timofti – miel; Voronin – cioară; Ghimpu – curcan

Așa îi văd oamenii: Timofti – miel; Voronin – cioară; Ghimpu – curcan

Politicienii de la noi din țară au ajuns să fie asociați cu porcii și măgarii. În cadrul unui sondaj realizat de Institutul de Marketing și Sondaje IMAS-INC Chișinău, respondenții au fost întrebați cum îi văd pe politicienii noștri. Mai exact, cu ce animale îi asociază, scrie jurnal.md.

Astfel, președintele Nicolae Timofti li se asociază oamenilor cu un miel. Realizatorii sondajului am menționat, mai în glumă, mai în serios, că asocierea ar putea veni de la „jertfirea” lui Timofti în ajun de Paști, prin alegerea în funcția de șef al statului.

Lider la capitolul asocieri este președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Acesta a fost asociat și cu un câine, și cu un cocoș, și cu un curcan, și chiar cu un „măgăruș”.

Nici liderul comuniștilor nu rămâne cu mult în urmă. „Porc”, „cioară” și „leu” le-a venit respondenților în minte atunci când a venit vorba despre fostul președinte comunist.

Premierul Vlad Filat este cel mai avantajat. Potrivit sondajului, el este asociat cu un leu. Și speakerul Marian Lupu este asociat cu un leu, dar și cu un elefant.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1105 persoane, în perioada 10-24 aprilie, în 75 de localități de pe ambele maluri ale Nistrului.

Vizualizări: 260

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios