..

Portughezul a făcut un gest care lasă de înţeles că iubita lui, Irina, ar fi însărcinată

Portughezul a făcut un gest care lasă de înţeles că iubita lui, Irina, ar fi însărcinată

Pentru Cristiano Ronaldo, lucrurile par să se desfăşoare în acest an după sistemul una caldă, una rece, informează click.ro.

Astfel, CR7 a experimentat extazul, după ce şi-a adjudecat titlul învingând-o pe Barcelona chiar pe Camp Nou, apoi agonia, fiind eliminat de Bayern în semifinalele Ligii Campionilor, iar acum o nouă bucurie pare că e pe cale să i se întâmple portughezului.

Presa lusitană suspectează că iubita sa, Irina Shayk, este însărcinată. Argumentele ziariştilor sunt rochiile lungi şi largi purtate de rusoaică la nişte prezentări de modă, menite practic să ascundă o burtică crescută.

În plus, jurnaliştii au fost puşi pe gânduri şi de gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Atletico Madrid, când, după un gol marcat, şi-a introdus balonul sub tricou, mimând o sarcină.

Liderii de opinie din Portugalia spun că această eventuală sarcină a Irinei a fost decisă de cuplu pentru a-şi întări şi salva relaţia aflată în impas după o ceartă între iubita şi mama lui Ronaldo. Ar fi al doilea copil pentru jucător, care mai are un fiu obţinut cu o mamă surogat.

Vizualizări: 562

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios