..

Casillas: Este o lovitură şi ne va fi greu să ne revenim

Casillas: Este o lovitură şi ne va fi greu să ne revenim

Portarul formaţiei Real Madrid, Iker Casillas, a declarat că eliminarea din meciul cu Bayern Munchen reprezintă o mare dezamăgire, subliniind că jucătorilor madrileni le va fi destul de greu să-şi revină, scrie mediafax.ro.

“Trebuie să mulţumim fanilor. Este o lovitură grea, dar ştim că la penaltiuri este o loterie. Va fi greu să ne revenim, dar trebuie să ne gândim la campionat”, a declarat Casillas, citat de Marca.

Casillas a apărat loviturile de pedeapsă executate de Kroos şi Lahm la meciul de miercuri.

Formaţia Bayern Munchen s-a calificat în finala Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 4-3, după executarea loviturilor de departajare, din meciul cu Real Madrid, de pe Santiago Bernabeu, din manşa secundă a semifinalelor competiţiei. La finalul celor 90 de minute de joc, scorul a fost de 2-1 pentru Real, după ce în tur Bayern câştigase tot cu 2-1, astfel că partida a ajuns în prelungiri. Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo ’6 (penalti) şi ’14 pentru Real Madrid, în timp ce pentru Bayern a înscris Robben ’27 (penalti). La loviturile de departajare, pentru Real a marcat Xabi Alonso, iar Cristiano Ronaldo, Kaka şi Sergio Ramos au ratat. Pentru Bayern au marcat Alaba, Gomez şi Schweinsteiger, iar Kroos şi Lahm au ratat.

Vizualizări: 177

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios