..

Şi-a lăsat copilul de un an SINGUR ÎN CASĂ pentru ca ea SĂ PETREACĂ!

Şi-a lăsat copilul de un an SINGUR ÎN CASĂ pentru ca ea SĂ PETREACĂ!

O mamă şi-a lăsat copilul de numai un an singur în casă timp de mai multe zile pentru ca ea să poată petrece în linişte.

Tânăra de 20 de ani, al cărei nume nu a putut fi divulgat, riscă pedeapsa cu închisoare pentru fapta sa, relatează dailymail.co.uk, citat de mediafax.ro.

Copilul a fost găsit înfometat de către poliţie, scutecele sale nu mai fuseseră schimbate de zile întregi, iar casa în care acesta locuia împreună cu mama lui era un adevărat “dezastru”.

Poliţia a fost sunată de către vecinii copilului, alertaţi de ţipetele şi plânsul acestuia.

Mama copilului de un an şi 4 luni a recunoscut că l-a lăsat pe acesta singur în casă pentru a putea petrece, informează The Sun. Ea le-a spus poliţiştilor că mai trecea din când în când pe acasă pentru a o hrăni pe fiica sa cu pâine şi Cheerios.

“Poliţia a intrat în casă pe o fereastră deschisă. Locuinţa era un dezastru. Hainele copilului erau foarte murdare şi nu fuseseră schimbate de mai multe zile. În casă era un miros puternic de urină”, a declarat procurorul Heath Edwards.

“Este un caz foarte serios care implică durerea şi suferinţa copilului. Este necesară pedeapsa cu închisoarea”, a susţinut judecătorul Richard Twomlow.

Pedeapsa femeii urmează să fie stabilită, copilul fiind îngrijit în momentul de faţă de către rude.

Vizualizări: 324

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios